Bamboe Rietjes

Plastic rietjes behoren tot de meest vervuilende producten ter wereld. De rietjes van Bamboe zijn daarom niet alleen super leuk maar ook voor het milieu een aanrader!

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-7 dagen
€7,25 Incl. btw
  • Gratis verzending vanaf € 25,00
  • Alleen de beste kwaliteit
  • Wij zijn SKAL gecertificeerd onder nr. 105591

Unieke Rietjes van Bamboe

Wist je dat plastic rietjes in de top tien grootste vervuilers van de aarde behoren? En als je gewend bent om veel sapjes of smoothies te drinken, dan kan dat je tanden aantasten. Deze rietjes gemaakt van bamboe zijn een ideale oplossing om toch gezonde sapjes te kunnen drinken zonder dat het je tanden aantast.

Bamboerietjes; 6 per verpakking, met gratis een handig borsteltje erbij om ze na gebruik van binnen schoon te maken. De rietjes zijn ongeveer 20 cm lang.
 

Bamboe rietjes met borsteltje

Deze bamboe rietjes zijn met de hand gemaakt en zijn keer op keer te gebruiken. Schoonmaken gaat heel gemakkelijk met het bijgeleverde borsteltje. Aangeraden wordt om dit direct na het opdrinken van het sapje te doen. Al het vuil is dan nog eenvoudiger te verwijderen. Geen inkt, geen verf en geen plastic rietjes meer!


De voordeligste Bamboe rietjes
Bij biovoorjou.nl koop je deze Bamboe rietjes goedkoper dan in veel andere webshops. Heb je interesse in grotere aantallen, neem dan even contact op.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Uw review toevoegen
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media