Indemne

Indemne Konjac Spons I LOVE K

Indemne Konjac Spons I LOVE K

Voor een effectieve reiniging voor elk type gezichtshuid, zelfs de meest gevoelig huid.

€7,50
Indemne Miss Ella Lotion 260 ml

Indemne Miss Ella Lotion 260 ml

Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van make-up. Maar het kalmeert de overgevoelige en geïrriteerde huid bovendien ook nog eens

€14,50
Indemne Indemne Gimme Soothing! Cleansing 255 ml.

Indemne Indemne Gimme Soothing! Cleansing 255 ml.

Deze herstellende formule bestaat uit 6 kalmerende essentiële oliën, ontwikkeld om de jeukende huid te verlichten en te genezen

€14,95
Indemne Bubble-in

Indemne Bubble-in

Indemne Bubble-in is een zuignap die thuis de rollende "kneed" massage van fysiotherapeuten nadoet. Het werkt op alle soorten van cellulitis: vezelig, vettig of waterig.

€14,95
Indemne Gimme Clean Shampoo 210 ml

Indemne Gimme Clean Shampoo 210 ml

Een shampoo speciaal ontwikkeld om de overgevoelige en geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren.

€15,95
Indemne Eau de Genie 135ml

Indemne Eau de Genie 135ml

Eau de Génie is een 100% natuurlijk en biologisch 4-in-1 product. Het verwijdert make-up en reinigt ieder huidtype. Simpel maar uniek en geweldig!

€16,95
Indemne Cadeautip!

Indemne Cadeautip!

Extra voordelig en super leuk als cadeautje; Indemne Miss Ella Lotion 260 ml samen met de heerlijke Indemne Konjac Spons

€22,00 €18,50
Indemne Gimme Clear 50 ml.

Indemne Gimme Clear 50 ml.

Speciaal ontwikkeld om de gevoelige, vette en acne-huid te kalmeren. Geschikt voor alle leeftijden en alle soorten van acne.

€19,95
Indemne Gimme Soothing Lotion Children 50 ml

Indemne Gimme Soothing Lotion Children 50 ml

Een zeer heilzame formule voor de geïrriteerde, droge huid van kinderen. Het verlicht blijvend de zeer gevoelige huid van kinderen.

€21,50
Indemne Gimme Soothing! Lotion 50 ml.

Indemne Gimme Soothing! Lotion 50 ml.

Speciaal ontwikkeld om de overgevoelige en geïrriteerde huid te kalmeren en te verzorgen

€21,95
Indemne Gimme Clean 50 ml.

Indemne Gimme Clean 50 ml.

Lotion voor het gezicht én de hoofdhuid die zelfs de meest geïrriteerde huid tot rust brengt.

€21,95
Indemne Gimme Smooth Slimming Lotion 100 ml.

Indemne Gimme Smooth Slimming Lotion 100 ml.

Vermindert een sinaasappelhuid en cellulitis op een zichtbare manier.

€27,50
Indemne

De oprichter van Indemne liep zelf jaren lang rond met huidproblemen, jeuk dreef haar tot waanzin en commerciële merken deden haar overgevoelige huid meer kwaad dan goed. Tot ze besloot het heft in eigen hand te nemen en zelf onderzoek te doen naar de werking van plantaardige oliën, en met succes! 
Indemne gelooft in de kracht van de natuur; combineer de juiste essentiële oliën zodat deze samen zorgen voor comfort en een gezonde, mooie huid. 
Of je probleempje nu klein is of de zorgen heel groot, of de klachten acuut zijn of chronisch, Indemne biedt een oplossing op maat.

Indemne – de ingrediënten

Het merk werd speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huidjes; bijvoorbeeld die met (atopisch) eczeem, en / of die geïrriteerd is, of extreem reageert op allerlei factoren. Dit kunnen interne factoren zijn zoals stress, maar ook externe factoren zoals klimatologische invloeden of het gebruik van de meeste producten. 
Juist deze huid moet met liefde en zorg behandeld worden; de balans moet terug gevonden worden om haar weer gezond, en dus mooi, te krijgen. Alleen een gezonde huid kan alle belangrijke taken voor jou uitvoeren; je huid is er tenslotte om jou te beschermen!

 
De volgende ingrediënten gebruikt Indemne

  • Cade; een etherische olie met anti bacteriële eigenschappen
  • Palmarose (geranium); een plant die schimmelwerend werkt
  • Hazelnoot; rijk aan vitaminen, heeft een helende werking op de beschadigde huid en is heerlijk op een droge of ouder wordende huid.
  • Druivenpitolie; werkt als een anti-oxydant die de huid beschermt tegen vrije radicalen, die op hun beurt voor vroegtijdige huidveroudering zorgen.
  • Kaneel; om zijn anti-septische eigenschappen
  • Kamille; heeft een uitermate kalmerende werking op de rode en gevoelige huid, die geïrriteerd is geraakt door interne of externe factoren, of een combinatie daarvan. Werkt bovendien verzachtend, anti-septisch en ontstekingremmend
  • Citroen; om zijn anti bacteriële eigenschappen
  • Immortelle; stimuleert een gezonde bloedsomloop en kalmeert de huid
 

Kant-en klare treatments voor een volledige verzorging van je overgevoelige huid
Niet alleen hydraterende producten die je huid en hoofdhuid beschermen en kalmeren, maar ook producten om je huid en haar te reinigen. Alleen een perfect gereinigde huid kan een crème immers volledig in zich opnemen en zo profiteren van alle werkzame stoffen. Indemne heeft ook producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de gevoelige huid van kinderen.  

Veel producten van Indemne zijn alles-kunners
Wanneer je Indemne gaat gebruiken, houdt dan altijd rekening met de cyclus van de celvernieuwing. Je huid is niet in 1 dag overgevoelig of geïrriteerd geraakt, en zal dus ook niet in 1 dag al genezen zijn. 
Geef een product dus zeker een maand de tijd om resultaat te boeken. Naast het gebruik van de juiste producten die passend zijn voor jouw huid, is het ook altijd goed om naar andere factoren te kijken. Vaak speelt een combinatie van factoren namelijk een rol wanneer de huid (over)gevoelig is of plotseling wordt. (Overmatige) blootstelling van de huid aan heet water, temperatuurschommelingen, vervuilde lucht en rook kunnen de huid irriteren. Daarnaast kan bepaalde voeding, stress en / of medicijngebruik ook van grote invloed zijn op de conditie van jouw huid.