Lavera

Lavera 2 in 1 hair and body wash 200 ml

Lavera 2 in 1 hair and body wash 200 ml

Deze milde douchegel met zeewierextracten reinigt je huid en haar op een zachte manier. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

€4,75
Lavera

Meer informatie over Lavera 

Met de verzorgingsproducten van Lavera kun je je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur. De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. Ook de geuren zijn 100% natuurlijk.

Er worden géén synthetische conserveringsmiddelen, geurstoffen of aroma's gebruikt. Producten zoals de natuur ze heeft ontworpen dus.

Lavera en verdraagzaamheid

Lavera hecht grote waarde aan een goede verdraagzaamheid bij de ontwikkeling van haar producten. De grondlegger van Lavera, Thomas Haasse, lijdt zelf aan neurodermitis (een chronische huidaandoening) en heeft vanuit deze achtergrond de producten van Lavera ontwikkeld. De hele lijn van Lavera is zeer huidvriendelijk, heeft producten voor de meest gevoelige huid en is 100% dermatologisch getest.

Lavera en werzaamheid

Lavera is niet alleen altijd op zoek naar de beste verdraagzaamheid maar ook naar de beste werkzaamheid. Ze gebruiken plantaardige liposomen voor meetbare en voelbare resultaten en hebben biologische
plantenfluides ontwikkeld waar ze wereldwijd de eerste waren met 100% minerale zonbescherming.

Keurmerken
De producten zijn niet getest op dieren, Dierproefvrij dus
Voor meer dan 98% BDIH of NaTrue gecertificeerd 
Alle producten van Lavera zijn gluten-vrij
 

Wat ons betreft is Lavera hiermee een mooi merk dat bij biovoorjou.nl ook nog eens extra betaalbaar is.  

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media