Najel

Najel Aleppo Massage Olie Laurel

Najel Aleppo Massage Olie Laurel

Alle voordelen van olijfolie, komijn en zoete amandelolie bij elkaar! Ervaar de zoete geur van oranjebloem en gun je zelf echte ontspanning..

€8,50 €6,80
Najel Shea Butter Vanille 150 gram

Najel Shea Butter Vanille 150 gram

Najel Shea Butter 100% natuurlijk met vanille.
Hydraterend - verzachtend - beschermend

€9,95
Najel

Het bedrijf SAS | NAJJAR is een fabrikant van echte Najel Aleppo zepen, waarvan de ingrediënten allemaal natuurlijk en organisch zijn. Het team van Najel is altijd op zoek naar ingrediënten met huidvriendelijke eigenschappen om te gebruiken voor de productie van effectieve zorg producten van uitstekende kwaliteit. Daarbij maken ze gebruik van een apotheek, die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van nieuwe cosmetische samenstellingen.
 
SAS Najjar is de enige Aleppo zeep fabrikant die is gecertificeerd door Ecocert Greenlife. 30% van de Najel producten wordt gecontroleerd en gecertificeerd door Ecocert Greenlife. Het bedrijf SAS | NAJJAR beheerst het volledige productieproces, van de teelt van fruit op het eindproduct, zonder tussenpersonen. Najel beweert de beste Aleppo zeep in de wereld te produceren met de beste prijs-prestatieverhouding hebben.
 
De olie uit de Najel Aleppo zeep producten wordt geproduceerd in de traditionele, ambachtelijke wijze in Aleppo, het noorden van Syrië.  Het is slechts één keer geperst (eerste koude persing), wat een groot kwaliteitsverschil maakt.. Met deze manier van produceren, blijven alle eigenschappen van de olie behouden. Dit in tegenstelling tot verschillende heet geperste oliën, die veel in andere zepen wordt gebruikt.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media