SantaVerde

SantaVerde Beauty Elixer Extra Rich

SantaVerde Beauty Elixer Extra Rich

Santaverde Aloë Beauty Elixer Extra Rich biedt droge, gevoelige en rijpere huid voedingsstoffen en anti-oxidanten en maakt de huid weerbaar, soepel en glad.

€32,95 €29,00
SantaVerde

Meer over SantaVerde


Op het meest zuidelijke stukje van Spanje, "Vinca", werd ruim 20 jaar geleden het eerste kleine aloë vera plantje gepland in de zanderige bodem. Ver weg van koude en vorst, badend in de zon, bijna het hele jaar door, is er daar een rijke flora te vinden. Een ideale plaats voor de aloë vera. Aloë vera is het hoofdingrediënt in alle Santaverde producten. Met de hand, en dus niet door machines worden de verse bladeren verwerkt tot het kostbare aloë vera sap. Bij Santaverde weten ze dat je alleen op deze manier de meest zuivere, kwalitatief uitstekende producten krijgt.

Het is dan ook zo dat Santaverde geen toevoeging van water kent, alle producten bevatten in plaats daarvan 100% werkzame stoffen. Uniek in de cosmeticabranche! 

Over Aloë Vera

Aloë vera fungeert als zeer belangrijk reservoir voor voedingsstoffen voor onze huidcellen. Dat naast het feit dat Aloë Vera het voortdurende verouderingsproces van onze huidcellen beperkt. Aloë vera is super hydraterend voor de huid en de sappen uit Aloë Vera zitten boordevol vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten en enzymen. 

Santaverde Aloe Vera's hebben een zeer hoog gehalte Aloverose, namelijk 1,200 mg/l vergeleken met de gemiddelde waarde in de markt van 400 mg/l. Hoe hoger het Aloverose gehalte hoe hoger de nutriënten, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren.Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media