Teatox

Teatox Energy Matcha Bio Green Tea Powder 30g

Teatox Energy Matcha Bio Green Tea Powder 30g

Deze Groene thee Matcha bevat 137 keer meer antioxidanten dan gewone groene thee!

€24,95 €22,45
Teatox Glass Mug met Thee Filter

Teatox Glass Mug met Thee Filter

Dit Teatox glas is krasbestendig en voorzien van zeer handig filter. Mag in de vaatwasser.

€27,00
Teatox

“Wij geloven in de kracht én gezondheidsvoordelen van natuurlijke ingrediënten en zijn er 100% van overtuigd dat mensen zich daadwerkelijk beter gaan voelen door een harmonie tussen lichaam, geest en ziel."

Om deze filosofische zoektocht in onze moderne en hectische tijd uit te dragen, hebben we specifieke producten ontwikkeld die allemaal bijdragen aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Door onze theeën dragen we bewust bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. Maar we weten dat blijvende resultaten lastig te verkrijgen zijn door slechts één drankje – en daarom hebben we verschillende lijnen thee ontwikkeld om je te helpen de balans te vinden in jouw specifieke dagelijks leven.

Teatox is ontwikkeld in samenwerking met experts. Elke thee is met zorg samengesteld met een helder en specifiek doel en met precies de juiste ingrediënten die voor dit doel nodig zijn. Om de optimale samenstelling te vinden is nauw samengewerkt geweest met wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en theedeskundigen.

Teatox.

Thee voor iedereen, thee voor elke dag,

thee voor groei ...

Lichaam:
 Het gevoel van een gezond lichaam heeft een grote invloed op het welzijn. Maar let op, de perfecte balans is niet altijd gemakkelijk. Daarom heeft Teatox een theelijn ontwikkelt dat door speciale melanges gewichtsverlies vergemakkelijkt zonder dat dit programma slechte voedingskeuzes en offers vergt.

Geest: Een heldere geest is een noodzakelijke voorwaarde voor het volledig benutten van je intellectuele potentieel. Teatox heeft een handige ‘toolkit’ ontwikkelt die niet alleen heel effectief is om je geest helderder te krijgen maar ook nog eens briljant smaakt!

Ziel: Spanningen kunnen ontstaan om verschillende redenen. Onze manier van leven snel en hectisch en gecombineerd met een gebrek aan lichaamsbeweging, stress en slechte voeding hebben een grote invloed op ons welzijn – iedereen die eerlijk naar zichzelf kijkt voelt en weet dit. Soms zit de oplossing in een klein hoekje. Ervaar zelf hoe een klein momentje van rust (en thee) de spanningen verslaan, zodat je beter gewapend bent tegen deze hectische wereld.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media