ZOIY Herbal Cosmetics

ZOIY Herbal Cosmetics Softening Hand Creme 60ml

ZOIY Herbal Cosmetics Softening Hand Creme 60ml

Deze weldadige handcrème met lupine verenigt kostbare druivenpitolie, amandelolie en het extract van lupine in een beschermende, vochtinbrengende formule.

€9,95 €9,00
ZOIY Herbal Cosmetics

Over ZOIY

ZoiYTM herbal cosmetic is puur, natuurlijk, verwennend en prettig in gebruik.

ZoiY is leven, plezier en liefde voor natuur om ons heen. ZoiY is geïnspireerd door vrouwelijke kracht, traditionele kruidkunde en natuurlijke schoonheid.

Why we love it
♥ Rijk aan natuurlijke inhoudstoffen, meer dan 98% is van natuurlijke oorsprong
♥ Werkzame reinigende en verzorgende formulering
♥ Ook voor de gevoelige huid geschikt
♥ Geschikt voor Vegetariërs en Veganisten
 

De waarden van Zoiy

We houden van onze producten omdat ze volgens ons uitdrukking geven aan respect voor het leven plezier in het leven en aan de schoonheid van natuur.

Vreugde is belangrijk voor ons, want vreugde geeft ons levenslust, energie en zingeving.

Natuurlijk is daar ook altijd het onverwachte! We houden van verrassingen, leven zelf is een verrassing die we iedere dag opnieuw genieten.

Lupine 
Lupine wordt al sinds duizenden jaren benut vanwege haar voedende en verzorgende eigenschappen.

Historische Mesopotamische en pre-Inca beschavingen ontdekten onafhankelijk van elkaar de rijkdom van lupine. Lupine wordt ook de “Koningin van de akker” genoemd omdat ze de bodem voedt met essentiële voedingsstoffen, bodemleven stimuleert en bodembiodiversiteit verrijkt.

Historische Mesopotamische kleitabletten en Egyptische papyrusrollen beschrijven reeds recepten van persoonlijke verzorgingsproducten met lupine. Recent onderzoek heeft de huidverzorgende eigenschappen van lupine herontdekt en op basis hiervan een compleet nieuwe generatie van anti-aging en huid-hydraterende producten ontwikkeld.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media