BioBloom Hennepbloem Theezakjes BioBloom

Pak van 20 theezakjes. Elk zakje bevat 1,2 gram hennepbloem thee. Totale hoeveelheid van 24 gram natuurlijk gedroogde hennepbloemen als thee.

Merk: BioBloom Meer BioBloom
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-7 dagen
€11,95 Incl. btw
  • Gratis verzending vanaf € 25,00
  • Alleen de beste kwaliteit
  • Wij zijn SKAL gecertificeerd onder nr. 105591

Hennepthee van biologische hennepbloemen

Let op: hennepbloem thee is niet te verwarren met een populaire thee bestaande uit bladeren, zaadjes en hennepresten. Deze laatste bevatten namelijk alleen overgebleven sporen van cannabinoïden.

BioBloom hennepbloem thee wordt met de hand geproduceerd. Dit gebeurt met inachtneming van traditionele methoden, zonder het gebruik van machines. Het is een product van de hoogste kwaliteit en een rijke bron van natuurlijke bestanddelen. Organische hennepbloem thee bevat voor 100% aan organische hennepbloemen:

• heeft geen psychoactief effect
• is geschikt voor alle leeftijden
 
 

Wat maakt BioBloom hennepextract zo bijzonder?

  • Uitzonderlijke grond: de hennepplanten groeien in een uitzonderlijk vruchtbare grond, die 4000 jaar geleden de bodem van een meer vormde.
  • Speciale groeimethode: de focus ligt bij BioBloom op de kwaliteit in plaats van kwantiteit. BioBloom zorgt ervoor dat de planten genoeg ruimte hebben om te groeien zodat zij op natuurlijke wijze een hoge concentratie aan cannabinoïden en andere stoffen ontwikkelen.
  • Bio-certificaat: BioBloom heeft het Bio-certificaat van de Europese Unie uitgereikt gekregen. Dit garandeert dat er geen pesticiden, herbiciden of genetisch gemodificeerde zaadjes worden gebruikt bij de teelt van hennepplanten.
  • Verwerking: Hennepplanten die worden gebruikt in BioBloom-producten worden met de hand geoogst en verwerkt. Vervolgens worden zij voorzichtig maximaal 36 uur gedroogd, onder een maximale temperatuur van 50˚C.
 
Voor gebruik in de ochtend:
 
 
Thee
 
 
Voor gebruik in de avond:
 
 
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Uw review toevoegen

Gerelateerde producten

BioBloom Hennepbloem thee

BioBloom Hennepbloem thee

50 gram biologische en natuurlijk gedroogde hennepbloem thee van BioBloom.

€26,90