My.Yo Biologisch Yoghurtferment; 1 zakje á 25 gram
My.Yo yoghurt is probiotisch en prebiotisch en helpt om uw spijsvertering en afweer te ondersteunen.
- Gratis verzending vanaf € 25,00
- Alleen de beste kwaliteit
- Wij zijn SKAL gecertificeerd onder nr. 105591
My.Yo Biologisch Yoghurtferment
My.Yo yoghurt poeder bevat miljoenen probiotische Lactobacillus acidophilus bacteriën, bifido-culturen en het prebiotische inuline. Het is gemaakt van de agave plant en is EU gecertificeerd biologisch. De ingrediënten (pro-en prebiotica) maken en houden uw lichaam gezond. Wetenschappelijke studies over de gebruikte probiotische culturen La-5 ® en BB-12 ® hebben de effectiviteit bewezen.
Waarom zelf yoghurt maken?
Verse zelfgemaakte yoghurt smaakt onvergelijkbaar heerlijk. Maar de versheid is ook een belangrijke factor voor het positieve effect van yoghurt. Hoe verser de yoghurt, hoe actiever de probiotische culturen.
My.Yo yoghurt Pro- en Prebiotisch:
- 1 zakje yoghurtculturen voor de bereiding van 1 liter yoghurt
- kan tot 4 keer worden geënt, dus één zakje is voldoende voor 4 liter yoghurt
- Geschikt voor koemelk (gepasteuriseerd, UHT-melk, gekookte direct melk, lactosevrije melk), sojamelk en schapenmelk
- hoog aantal levende probiotische bacteriën
- prebiotische werkng, plantaardige vezels (biologische agave)
- milde smaak
- los tot romige consistentie
- calorie-, vet- en cholesterolarm
- geen kunstmatige toevoegingen dus 100% natuurlijk
- bereide yoghurt is ongeveer 7 dagen houdbaar in de koelkast
Ingrediënten: Inuline (gecertificeerd biologisch) yoghurt basisculturen (Streptococcus thermophils, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus), probiotische culturen (LA-5, BB-12)
Rijpingstijd: 12-14 uur