Betaalmethoden

Bij Biovoorjou.nl betaalt u veilig en gemakkelijk. Wij bieden u graag een ruime keuze aan betaalmethoden aan en berekenen hier in alle gevallen geen transactiekosten voor die wij zelf wel af moeten dragen.

Afbeeldingsresultaat voor ideal

iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten. Het is veilig en de betaling wordt direct verwerkt. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kun je zonder dat je je apart hoeft aan te melden direct gebruik maken van iDEAL. Je hebt dan alleen de inloggegevens van je eigen internetbankieren nodig en de rest wijst zichzelf.

  • iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als uw eigen internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
  • Snelle manier van betalen waardoor uw bestelling direct verzonden kan worden.AfterPay

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) 
AfterPay voert voor Biovoorjou.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Biovoorjou.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Digitale Factuur (België) 
AfterPay voert voor Biovoorjou.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

  
Vooraf overmaken

Als u kiest voor deze betaalmethode, dan kunt u "Bank" selecteren bij het stap 2 van het bestellen en de bestelling vervolgens normaal afronden. U ontvangt na de bestelling bevestigd te hebben een orderbevestiging en een factuur van ons per mail. U kunt het bedrag vervolgens via uw eigen bank overmaken op onze bankrekening.

U krijgt in dit geval dus NA uw bestelling automatisch een mailtje met de factuur en daarop de betaalgegevens. Overschrijvingen zijn doorgaans dezelfde dag bij ons binnen en bestellingen worden op dat moment ook direct verwerkt. Bij het overmaken gelieve het ordernummer en factuurnummer vermelden. U vindt deze in de orderbevestiging die u na het bestellen ontvangt.

  • Gemakkelijk en veilig zelf het bedrag overmaken via uw eigen bank

Onze bankgegevens zijn:

KNAB Bank
IBAN: NL94 KNAB 0255 1233 45
BIC: KNABNL2H


Wilt u liever op een andere manier betalen of heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 085 - 77 355 37. Dit nummer kunt u ook gebuiken als u telefonisch uw bestelling door wilt geven.