Puur Natuurlijke Deo van The Ohm Collection

Puur Natuurlijke deodorant die echt werkt! The Ohm Collection heeft hier negen verschillende geuren van. Bekijk ze allemaal en ontdek de unieke voordelen Lees hier verder...

Pagina 2 van 2
The Ohm Collection DEO Dorant Ceder

The Ohm Collection DEO Dorant Ceder

Cederhout essentiële oliën zijn krachtige ontstoppers van lymfeklieren. Deze DEO biedt dan ook voor iedereen een zorgeloze dag!

€27,00
Pagina 2 van 2
Puur Natuurlijke Deo van The Ohm Collection

The Ohm Collection staat voor natuurlijke producten voor een bewust leven.

Op hun reis naar een verantwoorde toekomst en meer verbintenis met de
natuur streven ze ernaar enkel en alleen producten te creëren die 100% natuurlijk en verantwoord zijn voor mens en milieu. We zijn bij elkaar gekomen doordat we allemaal hetzelfde doel hebben. We willen mensen aanbieden wat ze verdienen, ondersteunen in hun gezondheid, en de essentie van het leven een positieve boost geven. Namelijk gelukkig en gezond zijn. Wij ondersteunen dit door het aanbieden van deze verantwoorde producten en door met liefde en eerlijke informatie te geven over de gezondheid.

 
Verantwoorde processen van The Ohm collection

In al hun processen gebruiken ze geen chemicaliën en synthetische middelen. De verpakkingen zijn recyclebaar en vaak al van gerecycled materiaal gemaakt.
  

De eerste premium natuurlijke deodorant die echt werkt

Iedereen streeft naar een goede gezondheid . Met de 100% natuurlijke Deo Dorant van The Ohm collection kun je veilig de dag door komen, zonder impact op het milieu en het lichaam. Beleef bij het opdoen van de Deo Dorant de prachtige geuren van natuurlijke oorsprong die je meenemen in een avontuur. De gebruikte essentiële oliën zijn van de fijnste en hoogste kwaliteit en komen van over de hele wereld. Maak van een onbewuste handeling een bewuste keuze.
  

Voordelen van The Ohm Collection

  • Beschermt de lymfeklieren
  • Werkt de hele dag
  • Gaat tot 6 maanden mee
  • Vlekt niet op uw kleding 
  • Bevat geen aluminium
 

The Ohm Collectiom Deo Dorant is verkrijgbaar in 9 verschillende geuren

Frankincense, Ceder, Kokos, Jasmijn, Gardenia, Neroli, Patchouli, Lavendel en Rose.

Gebruiksaanwijzing Poeder deo 

Breng een klein beetje deodorant poeder aan op die plekken die je graag 24 uur lang droog wilt hebben én heerlijk wilt laten ruiken. 

Tip: Breng de deo aan als je net klaar bent met het aanbrengen van een dagcrème of bodylotion. Je handen zijn dan nog ietsje vettig en dat maakt het aanbrengen van het deopoeder makkelijker. Of breng het aan vlak na het douchen als je oksels nog een klien beetje vochtig zijn. 

Bewaaradvies
Liever niet in de badkamer. Liever wel ergens droog, donker, afgesloten en koel. Vermijd vocht aangezien The Ohm Collection een poeder deo is.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media