Zoutlampen van puur Himalayazout

Zoutlampen van top kwaliteit vindt u hier. Ruime voorraad en vanaf €25 geen verzendkosten voor het versturen van een zoutlamp! Lees hier verder...

Himalayazout Theelicht

Himalayazout Theelicht

100% natuurlijke Himalayazout theelichthouders zijn handgemaakt en in vorm geslepen, elk theelicht is daardoor uniek qua vorm en kleurstelling.

€3,35
Kleine Zoutlampen van ~ 3,5 kilo

Kleine Zoutlampen van ~ 3,5 kilo

Kleine, met de hand geslepen zoutlamp van ongeveer 2 tot 3,5 kilo. Perfect voor een afwisselend en rustgevend licht in huis, bijvoorbeeld op een (kinder) slaapkamer (hoogte = ~15 cm)

€19,50
Zoutlampen van 4-7 kilo

Zoutlampen van 4-7 kilo

Esspo zoutlampen van 4-7 kilo gemaakt van miljoenen jaren oude en 100% natuurlijk Himalayazout afkomstig uit Pakistan. (de hoogte = ~25cm, de breedte ~13 cm)

€23,95
Unieke Zoutlampen van 7 - 10 kilo

Unieke Zoutlampen van 7 - 10 kilo

De hoogte van deze mooie (haliet) zoutlamp is ongeveer 35 cm. Ideaal voor in de woonkamer of op een bureau voor een inspirerend en sfeervol licht.

€32,50

Deze handgemaakte en zeker erg sfeervolle haliet zoutlampen worden traditioneel en ambachtelijk gemaakt van puur natuurlijk Himalayazout dat afkomstig is uit een gebied in Pakistan rondom het Himalayagebergte. Het zout is honderden miljoenen jaren geleden op natuurlijke wijze in het gebied ontstaan door het indrogen van oceanen. Iedere zoutlamp is uniek en anders van vorm en kleur doordat ze handmatig worden gemaakt.

 

Voordelen van een Zoutlamp:

  • zoutlampen zijn een natuurlijke luchtzuiveraar
  • helpen stress te verminderen en werken ontspannend 
  • zorgen voor een positieve energie 
  • werken geestverruimend en zijn rustgevend
  • helpen Astma, sinus en allergie problemen te voorkomen
  • zorgen voor veel mensen voor een betere slaap
  • voor kinderen zijn zoutlampen een ideaal nachtlampje 
  • zoutlampen stralen met warme kleuren en geven een mooi wisselend licht

Over de luchtzuiverende werking van een zoutlamp

Elektrische apparaten in huis en werkomgeving zorgen voor de zogenaamde elektrosmog, die zowel onze concentratie als onze de ademhaling negatief kan beïnvloeden. Veel luchtionisators, die bedoeld zijn om de lucht te zuiveren, produceren zelf hun eigen vervuiling. Met een zoutlamp wordt de elektrosmog aanzienlijk verminderd. Dit komt doordat zoutlampen wanneer ze in gebruik zijn door de warmte negatieve ionen uitstralen waardoor positieve ionen geneutraliseerd worden. Als dat gebeurt worden de geneutraliseerde deeltjes zwaar en deze vallen dan uiteindelijk neer, hierdoor zweven ze niet langer in de lucht waardoor de lucht minder verontreinigd raakt.

Zowel kleine als grote zoutlampen kunnen u verlichting geven bij hoofdpijn en migraine, een verbetering van de serotonine gehaltes in het bloed, de vermindering van de hevigheid van Astma aanvallen, verbetering van het immuunsysteem en een verminderde vatbaarheid voor een verkoudheid of de griep.


Zoutlampen kopen en verzending

Zoutlampen van puur himalayazout bestelt u gemakkelijk en snel op onze website. Wij bieden u hierbij een unieke beste prijs garantie waardoor u nooit te veel betaald. De meeste haliet zoutlampen hebben we bovendien op voorraad en kunnen daardoor binnen 24 uur bezorgd worden. De verzending van een zoutlamp is al vanaf € 25,00 gratis.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media